Dossier / log functie :

Dit scherm laat zowel alle systeemmeldingen zien als de door u zelf ingevoerde tekst. Uw eigen tekst wordt standaard in zwarte tekst getoond. De systeemmeldingen (die automatisch gegenereerd worden) hebben ieder een eigen kleur. Welke meldingen kent Maexadvies:

Uitleg van de functies in dit scherm:

1) U kunt een dossier overzicht afdrukken vanaf een door u zelf te bepalen datum. Alle items vanaf die datum worden onder elkaar afgedrukt.

2) Met deze knop slaat u alle wijzigingen op.

3) Met deze knop kunt u een dossier / log regel toevoegen. Nadat u op deze knop gedrukt hebt kunt u in het onderste gedeelte uw tekst invoeren.

4) Met deze knop verwijdert u de geselecteerde regel.

Kladblok:

Maexadvies kent ook een dossier - kladblok functie. Dit is een kleine gele post-it die in het dossierscherm verschijnt als er tekst in staat. Deze notitie wordt ook in het dossier opgeslagen. Bij deze regel staat het vindje bij kladblok-functie aan. Let erop dat u maar 1 kladblokregel per dossier kunt hebben. U kunt het kladblok tevens aanroepen met de F6 toets in het dossier scherm.

Via menu:bestand > instellingen tabblad:dossier kunt u de grootte van het dossierscherm instellen. Deze instellingen geldt alleen voor de ingelogde gebruiker.