FIT

Mmp

Maex

Maexadvies

Systeemeisen

Systeemeisen Maexadvies

Minimaal Optimaal
Werkstation / Client PC
Werkgeheugen (Mb) 512 1024 of meer
Beeldscherm resolutie (Pixels) 1280x1024 hoger
Vrij ruimte harde schijf (Gb) 10 20
Besturingssysteem (Windows) Win 2007 Windows 7 (32 bits en 64 bits), Windows 8, Windows 10
MS Word 2007 (*) 2007/2010/
2013 en hoger (*).
Internetverbinding Snel Snel
Server
Werkgeheugen (Gb) 2 4
Beeldscherm resolutie (Pixels) 1280x1024 1280x1024 of hoger
Vrij ruimte harde schijf (Gb) 10 20
Besturingssysteem (Windows) Server 2000 Server 2003, 2008 (64 bits), 2012 en Terminal Server, Citrix Metaframe
Internetverbinding Breedband Office DSL

(*) U dient zelf Office te configureren qua beveiliging/macro instellingen. Wij ondersteunen geen Office Starter 2010. Voor het digitaal opslaan (pdf) van documenten en brieven heeft u minimaal office/Word 2007 nodig. MAEX werkt wel met office/Word 2003 maar dan kunt u niet digitaal opslaan.

LET OP: Voor Word 2013 en hoger geldt nog een extra aanpassing. Klik hier.

LET OP: Office 365 (dus online) wordt niet ondersteund vanuit Maex.

Afgeraden anti virus software (deze zorgen voor grote vertraging van andere software):

- Norton Antivirus / Norman anti virus / Windows One Care / Avast antivirus / AVG Antivirus

Symantec end point protection wordt afgeraden.

In verband met port-blocking op het netwerk raden wij af:

- Eset Smart Security 4

Neem bij vragen contact op met onze Servicedesk